Results 1 to 2 of 2

Thread: zmmailboxdctl and mailbox service is not running after installation

  1. #1
    kiran@10kinfo.com is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default zmmailboxdctl and mailbox service is not running after installation

    Hi All,
    I am new to ZCS and installed 8.0.4 on Cent OS version 6. I am looking to start zmmailboxdctl and mail box service running. I can put up copy of log if required.


    Thanks,

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by kiran@10kinfo.com View Post
    I can put up copy of log if required.
    What you should do is look in the log file for the errors and then search the forums for the problem and follow some of the solutions in the threads that you've found. If none of that works (it should) then post again with details of what the exact problem is (including log file entries) and what solutions you've tried and what were the results of your attempts to fix it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. mailbox Stopped and zmmailboxdctl is not running.
    By bralos in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2011, 03:58 PM
  2. Mailbox Stopped zmmailboxdctl is not running
    By kallicho in forum Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-13-2011, 12:43 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-17-2010, 06:30 AM
  4. mailbox/zmmailboxdctl is not running
    By savetec in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-15-2009, 02:06 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •