Results 1 to 2 of 2

Thread: Deferring issues driving my CRAZY!

  1. #1
    ohioits is offline Beginner Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default Deferring issues driving my CRAZY!

    I'm currently running Release 7.2.2_GA_2852.UBUNTU8 UBUNTU8 NETWORK edition.

    I have been experiencing a large amount of
    dsn=4.4.2, status=deferred (lost connection with mta7.am0.yahoodns.net[66.196.118.37] while sending end of data -- message may be sent more than once)
    and
    dsn=4.4.1, status=deferred (connect to reichleylns.com[69.16.143.110]:25: Connection timed out)

    Most of the time it is with a Yahoo / SCBGlobal / AT&T / YMail address.

    I believe it is a DNS error but I have verified that the setting are correct. I have reviewed the forum and tried several fixes with no avail.

    When I ran the command "host `hostname`" I received the following error
    root@mailserver:/# host `hostname`
    \$ has address 198.105.251.210
    \$ has address 69.16.143.110
    Host \$ not found: 3(NXDOMAIN)

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by ohioits View Post
    I believe it is a DNS error but I have verified that the setting are correct. I have reviewed the forum and tried several fixes with no avail.
    Instead of saying the 'DNS is correct' and you've tried the fixes' how about telling us what you've actually tried and posting the required output to confirm what your DNS setting actually are otherwise we'll waste time going throught the same steps again. You also need to give details of how long this problem has been happening, does it happen for specific servers to which you're sending and if this is a new install or an upgrade, whether you're behind a NAT router and/or firewall and whether you have a Split DNS installed.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server keeps deferring mail unable to find MX of other hosts
    By SinisterMoose in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2009, 10:37 AM
  2. Zimbra has started deferring all mail
    By pwd in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 03-24-2008, 11:50 PM
  3. Some messages deferring.
    By Diluted in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2007, 12:19 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 09-21-2007, 08:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •