Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Admin Panel - Services All Red

  1. #11
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,501
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by dahamp View Post
    But still it can't result with a failing bare-bone installation when documented as the minimum requirement
    You said it failed with 1GB of RAM, that's below the minimum of 2GB and more is always recommended - it's in the documentation.

    Quote Originally Posted by dahamp View Post
    Yes, but it is pretty much logical that the domain name is "one period" less than the hostname
    It migh be logical to you but in DNS terms it's still a sub-domain.

    Quote Originally Posted by dahamp View Post
    and doesn't have to lookup the entire hostname for locating the MX record.
    I don't really understand what you mean by that comment but if you don't change the domain name it will default to the FQDN of the server, that is mentioned during the install and in the documentation.

    Quote Originally Posted by dahamp View Post
    I too doubted it, but I followed the DNS configuration described on zimbra documentation which mentioned about the PTR records.
    Yes, they are mentioned in the documentation and people should follow it but my previous comment still stands.

    Quote Originally Posted by dahamp View Post
    Just though to keep you guys posted on my observations cos it might help someone else scavenging for solutions or to your development team for a better zimbra ..
    Comments are always welcome in the forums but these topics have been covered many times.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #12
    dream_liner2k2 is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    India
    Posts
    35
    Rep Power
    3

    Default

    Hi Prashant,

    Tried uncommenting ModLoad imudp and UDPServerRun 514 as suggested.

    Still no luck.

  3. #13
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    Are you using Ubuntu12 or Ubuntu13?

    Did you try other links mentioned in this post?
    ~=Prashant=~

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Admin panel services down but server's ones up
    By jcsnake in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2012, 04:19 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-07-2011, 11:45 AM
  3. No admin panel
    By Digipark in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 03-30-2010, 08:55 AM
  4. Admin panel is blank
    By JustinHarlow in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2009, 12:20 AM
  5. Admin panel showing services down
    By sdamron in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2008, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •