Results 1 to 9 of 9

Thread: Zimbra Proxy Services Status Failed

  1. #1
    rachid is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default Zimbra Proxy Services Status Failed

    Hello Forum,

    I installed a mailboxes server and a proxy server, everythings working fine, except the status of the proxy server services on the GUI console (see attached file).

    Do you have an idea about that issue?

    The version is: 8.0.3_GA_5664

    Thank you
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Raunaq's Avatar
    Raunaq is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    172
    Rep Power
    2

    Default

    Try
    su - zimbra
    zmupdateauthkeys

    on both the servers

  3. #3
    rachid is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Hello Qaunaq,

    I tried it but it show the same error.

    Any other suggestion?

    Thank you

  4. #4
    anudeep@itopstube.com's Avatar
    anudeep@itopstube.com is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Hyderabad
    Posts
    30
    Rep Power
    2

    Default

    Do you provided same snmp address for all nodes.

    if not then every thing will work fine but on status tab it will not show correct status..
    Thanks,
    Anudeep.
    From itopstube.com

  5. #5
    rachid is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Thank you Anudeep,

    How can i configure the SNMP? as you can see, the services is not installed on the proxy server.

    Thank you

  6. #6
    rachid is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Hello,

    Any suggestions?

    Thanks

  7. #7
    LMStone's Avatar
    LMStone is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by rachid View Post
    Hello,

    Any suggestions?

    Thanks
    Did you follow the syslog setup instructions and be sure to install the logger package on only one of the hosts?

    Hope that helps,
    Mark

  8. #8
    rachid is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Hello,

    Do you have a link to the zimbra syslog setup instructions?

    Thank you

  9. #9
    LMStone's Avatar
    LMStone is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by rachid View Post
    Hello,

    Do you have a link to the zimbra syslog setup instructions?

    Thank you
    Not trying to be snarky but since you have multiple servers I think it would be helpful to review the Multi Server Installation Guide which is available if you Google "Zimbra NE documentation".

    I suggest this because there are other post-installation tasks to be done in a multi-server environment, so just trying to make sure you cover all the bases.

    Hope that helps,
    Mark

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zimbra proxy failed to start
    By malayo in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2012, 11:13 PM
  2. Zimbra status gives me error on all services
    By angelrengifo in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2011, 11:39 AM
  3. Status is showing MTA services as down
    By skyflyer in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-31-2011, 02:41 AM
  4. Services status changed
    By samesisa in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2009, 07:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •