Results 1 to 2 of 2

Thread: zmprov problems with lazy provision

  1. #1
    alexrmc92 is offline New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default zmprov problems with lazy provision

    I'm not really sure why i can't get lazy user provisioning to work correctly. Here are my seetings, maybe it's just a stupid mistake i've made.

    Code:
    zimbraAutoProvAccountNameMap: mail
    zimbraAutoProvAttrMap: givenName=firstName
    zimbraAutoProvAttrMap: initials=middleInitial
    zimbraAutoProvAttrMap: sn=lastName
    zimbraAutoProvAttrMap: cn=displayName
    zimbraAutoProvAuthMech: LDAP
    zimbraAutoProvBatchSize: 20
    zimbraAutoProvLdapAdminBindDn: cn=<Zimbra AD account>,ou=External LDAP Bind Users,ou=Vantage Land Title\, Inc.,dc=VantageTitle,dc=Internal
    zimbraAutoProvLdapAdminBindPassword: <Zimbra AD account pass>
    zimbraAutoProvLdapSearchBase: ou=Vantage Land Title\, Inc.,dc=VantageTitle,dc=Internal
    zimbraAutoProvLdapSearchFilter: (&(mail=%n)(objectClass=user)(!(userAccountControl=514)))
    zimbraAutoProvLdapStartTlsEnabled: FALSE
    zimbraAutoProvLdapURL: ldap://WindowsServer1.VantageTitle.Internal:389
    zimbraAutoProvMode: LAZY
    zimbraAutoProvNotificationBody: Your account has been auto provisioned.  Your email address is ${ACCOUNT_ADDRESS}.
    zimbraAutoProvNotificationFromAddress: administrator@vantagetitle.com
    zimbraAutoProvNotificationSubject: New account auto provisioned

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by alexrmc92 View Post
    I'm not really sure why i can't get lazy user provisioning to work correctly.
    That doesn't exactly tell us what the problem is, please provide a step by step explanation of what's happening.

    Which ZCS version is installed? What's the output of:

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problems on backup using zmprov
    By brahmanggi in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2012, 12:44 AM
  2. Problems with zmprov in a cron
    By Dunhamzzz in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-04-2011, 02:46 AM
  3. Problems with ZMPROV command
    By hsp896 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 07-14-2011, 11:10 AM
  4. [SOLVED] 2 problems creating account with zmprov
    By cyber7 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 10:16 PM
  5. Lazy loading contacts
    By zocs in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 03-04-2009, 07:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •