Results 1 to 2 of 2

Thread: zmconfigd not running

  1. #1
    gpearson is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default zmconfigd not running

    I have FOSS 8.0.3 and upon logging into the admin console to figure out what a message was being detected as SPAMMY, I noticed zmconfigd that was not running and in a stopped status.

    I am trying to search google for others that might have had this situation along with searching these forums. Is their a way to enable more logging to watch why zmconfigd is not able to run so that I am able to resolve it.

    zmcontrol -v
    Release 8.0.3_GA_5664.RHEL6_64_20130305090204 CentOS6_64 FOSS edition.

  2. #2
    vavai's Avatar
    vavai is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    149
    Rep Power
    8

    Default

    Hi,
    Quote Originally Posted by gpearson View Post
    I have FOSS 8.0.3 and upon logging into the admin console to figure out what a message was being detected as SPAMMY, I noticed zmconfigd that was not running and in a stopped status.

    I am trying to search google for others that might have had this situation along with searching these forums. Is their a way to enable more logging to watch why zmconfigd is not able to run so that I am able to resolve it.
    Do you have nc (netcat) installed on your system? Netcat (nc) is required on all operating systems using ZCS. The nc utility must be installed prior to installation or upgrading.
    Best Regards
    ---
    Masim "Vavai" Sugianto
    Zimbra Tutorial
    Personal Blog [ID]

    Release 8.0.6_GA_5922.SLES11_64_20131203103702 SLES11_64 FOSS edition.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmconfigd 8.0.3 not running
    By gspearson in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2014, 05:50 AM
  2. zmconfigd not running, on Z8
    By dvirt in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2012, 09:51 AM
  3. zmconfigd not running
    By darlanart in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-11-2012, 12:19 AM
  4. zmconfigd not running
    By darlanart in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2012, 04:57 AM
  5. zmconfigd not running
    By nadeepa in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2011, 11:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •