Results 1 to 3 of 3

Thread: zimbra 8 sending mails to exchange but not receiving mails from exchange

  1. #1
    subbarao_ganeshna is offline Starter Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default zimbra 8 sending mails to exchange but not receiving mails from exchange

    hi ,

    i installed zimbra 8 free version, working fine sending mails to exchange 2003 server, but not receing mails, exchage receives that, you don't have permissions to send this recipeint. how could this happens, iptables off, disabled selinux,

    DNS OK, on both server, MX records ok, TELNET ok, i think MX records have 10 from both servers , i also tried with 10 and 20 values still same error,

    please help me.
    thanks in advance.

  2. #2
    Raunaq's Avatar
    Raunaq is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    163
    Rep Power
    2

    Default

    Hey Subbarao,

    can you send and receive mails from other domains.

  3. #3
    Raunaq's Avatar
    Raunaq is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    163
    Rep Power
    2

    Default

    what is the output of the following command

    dig domain.com MX

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 01-17-2011, 12:53 AM
  2. Sending and Receiving Mails HELP!!!!
    By betchok in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2010, 02:21 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 02-09-2010, 11:31 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-21-2010, 06:17 AM
  5. [SOLVED] sending/receiving mails confused
    By hercules in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-28-2007, 11:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •