Results 1 to 6 of 6

Thread: Another view mail button missing thread - NETWORK Edition

  1. #1
    mtills is offline New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default Another view mail button missing thread - NETWORK Edition

    Hello. We recently upgraded a server from 7.2 to 8.02. Network edition with about 150 users. Needless to say the admin is not happy with the fact that the view mail button is missing. I see a lot of talk in the forums about the FOSS edition getting it re-enabled. However, I do not see any reference to the viewmail button working in the 8.0.2 network edition. I have tried the viewmail admin extension that is floating around here for version 8 (not 8.02...Not sure if it matters). Anyway, it does deploy as an admin extension but the viewmail button does not appear under the account maintenance. Rebooted the server and reloaded admin console. No love.

    So is there any references to the network edition for the viewmail button? Does 8.0.3 bring it back.?

    Thanks much for any assistance
    Mike

  2. #2
    vavai's Avatar
    vavai is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    149
    Rep Power
    8

    Default

    Hi,

    How about click account, edit and see whether view mail button available or not
    Best Regards
    ---
    Masim "Vavai" Sugianto
    Zimbra Tutorial
    Personal Blog [ID]

    Release 8.0.6_GA_5922.SLES11_64_20131203103702 SLES11_64 FOSS edition.

  3. #3
    mtills is offline New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by vavai View Post
    Hi,

    How about click account, edit and see whether view mail button available or not

    Thanks...Yes..I did that and it is not there. When I deployed the FOSS version (8.0) that was listed on the forum DID install under admin extensions but it does not work. Still no viewmail option.

    Thanks for any other info.
    Mike

  4. #4
    mtills is offline New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by mtills View Post
    Thanks...Yes..I did that and it is not there. When I deployed the FOSS version (8.0) that was listed on the forum DID install under admin extensions but it does not work. Still no viewmail option.

    Thanks for any other info.
    Mike
    Hello...Just curious. Is the ability to view mail via the admin extension only applicable to the FOSS version? In other words is anyone else here running the NETWORK version of Zimbra 8.02 and have the view mail functionality? If so then is the removal of the view mail function in the network version only some sort of security policy by VMWARE?

    Does anyone else here with the network version have the view mail option?

    Thanks

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,492
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by mtills View Post
    Hello...Just curious. Is the ability to view mail via the admin extension only applicable to the FOSS version? In other words is anyone else here running the NETWORK version of Zimbra 8.02 and have the view mail functionality? If so then is the removal of the view mail function in the network version only some sort of security policy by VMWARE?
    The View Mail function has not been removed from any version of ZCS, the removal from the OSS version was an error - read the bug report on that topic.

    Quote Originally Posted by mtills View Post
    Does anyone else here with the network version have the view mail option?
    Yes, I do.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    umarzuki is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    85
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    The View Mail function has not been removed from any version of ZCS, the removal from the OSS version was an error - read the bug report on that topic.

    Yes, I do.

    mtills, have you been able to resolve this? I had same issue on 8.0.4 after migrating & upgrade from 7.2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. View Mail button
    By mmgomess in forum Administrators
    Replies: 39
    Last Post: 11-19-2013, 08:30 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-19-2012, 03:27 PM
  3. View Mail button
    By mmgomess in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2012, 05:18 PM
  4. [SOLVED] How to set 'View Mail' button to use https?
    By kinux in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2009, 06:03 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 04-03-2009, 03:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •