Results 1 to 5 of 5

Thread: Mail above 15 MB can not be sent even though MTA Max message size is set 100 MB

  1. #1
    blason is offline Elite Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    251
    Rep Power
    3

    Default Mail above 15 MB can not be sent even though MTA Max message size is set 100 MB

    Hi Folks,

    I have zimbra 7.2.2 installed on CentOS and I have set Max Message Size and Upload size 100 MB but even I am unable to send attachment size above 15 MB. Any clue why this is happening?

  2. #2
    blason is offline Elite Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    251
    Rep Power
    3

    Default

    I consistently get below error as soon as I hit send button

    proxy-reject: END-OF-MESSAGE: 552 Too much mail data;

    message_size_limit = 104857600

  3. #3
    vavai's Avatar
    vavai is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    148
    Rep Power
    7

    Default

    Hi Blason,
    Quote Originally Posted by blason View Post
    I consistently get below error as soon as I hit send button

    proxy-reject: END-OF-MESSAGE: 552 Too much mail data;

    message_size_limit = 104857600
    Does the message was delivered successfully into mailbox and error occurred only while trying to download it? Did you manage multi server scenario with Zimbra proxy? Do you have Zimbra proxy installed on your single server?
    Best Regards
    ---
    Masim "Vavai" Sugianto
    Zimbra Tutorial
    Personal Blog [ID]

    Release 8.0.6_GA_5922.SLES11_64_20131203103702 SLES11_64 FOSS edition.

  4. #4
    blason is offline Elite Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    251
    Rep Power
    3

    Default

    Oh yeah, I resolved the issue. I was using thirdparty milter service which helps to keep a tab on mail size and had a wrong setting configured. I corrected that and it started working.

  5. #5
    andrebelluci is offline Starter Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by blason View Post
    Oh yeah, I resolved the issue. I was using thirdparty milter service which helps to keep a tab on mail size and had a wrong setting configured. I corrected that and it started working.
    Blason, I don't understand what you did to solve the problem.

    Could you explain in another way?

    Thanks...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Message Size Violation
    By xwings10 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2012, 02:34 AM
  2. I have no message in Draft but it has size
    By izadi60 in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2012, 10:41 PM
  3. Mail Message Size
    By Tripple in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2009, 05:55 AM
  4. Max message size
    By mronseth in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2008, 03:51 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-06-2007, 04:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •