Results 1 to 5 of 5

Thread: Per-user mail transport not working

  1. #1
    yonatan is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    171
    Rep Power
    4

    Default Per-user mail transport not working

    I've followed the wiki on how to configure postfix transports and pipe to scripts.

    It works great for a subdomain, but not when I specify a specific user email address.

    Code:
    transport_maps = hash:/opt/zimbra/postfix/conf/transport,proxy:ldap:/opt/zimbra/conf/ldap-transport.cf
     
    sudo vi /opt/zimbra/postfix/conf/transport
    sub.example.com         procmail-different-script   #this works
    me@example.com          procmail-script           #doesn't work emails are delivered directly to user
     
    vi /opt/zimbra/postfix/conf/master.cf.in
     
        #
        # PROCMAIL-PIPES
        #
        procmail-different-script unix    -   n   n   -   -   pipe
          flags=    user=zimbra argv=/usr/bin/procmail  /opt/zimbra/procmail/rc.procmail-different-script
        procmail-script unix    -   n   n   -   -   pipe
          flags=    user=zimbra argv=/usr/bin/procmail  /opt/zimbra/procmail/rc.procmail-script
    There are no errors in /var/log/mail.log and I can't figure out why emails to me@example.com are not transported to the procmail-script pipe.

  2. #2
    yonatan is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    171
    Rep Power
    4

    Default

    It completely eludes me that I can't get the per user transport to work and there are no errors indicating why mails aren't transported to the script.

  3. #3
    yonatan is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    171
    Rep Power
    4

    Default

    The wiki I linked to suggests that it should work,

    2. Create the transport map
    Edit /opt/zimbra/postfix/conf/transport and place the following lines at the top:
    # Pipe transports for RT queues
    # YOU HAVE TO ADD THE PIPES TO /opt/zimbra/postfix/conf/master.cf if you want them to work!!!
    rt@example.com rt-pipe
    rt-comment@example.com rt-comment-pipe
    But for some reason I can't get it too work and I've tried for 2 days.

    If anyone has any ideas please share

  4. #4
    yonatan is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    171
    Rep Power
    4

    Default

    I've solved it myself. Thanks for the help.

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by yonatan View Post
    If anyone has any ideas please share
    Quote Originally Posted by yonatan View Post
    I've solved it myself. Thanks for the help.
    You could actually share your answer to help other forum members as you asked in your previous post.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. mail transport unavailable
    By venugopalr in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 03-15-2011, 07:25 AM
  2. Zimbra Mail Transport.
    By Angelojoseph17 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2010, 07:50 AM
  3. Zimbra Mail Transport.
    By Angelojoseph17 in forum Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2010, 07:50 AM
  4. Using UUCP as the transport for mail.
    By cyber7 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2010, 05:25 AM
  5. Using UUCP as the transport for mail.
    By cyber7 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-2010, 11:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •