Results 1 to 7 of 7

Thread: Lost "View Mail" link in Admin Console after upgrade

  1. #1
    jnbrumbaugh is offline Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Unhappy Lost "View Mail" link in Admin Console after upgrade

    Over the weekend I upgraded both my OS (Ubuntu server 8.04.4 64-bit to 10.04 64-bit) and ZCS 7.2.1_GA to 7.2.3_GA.
    I followed the process of upgrading to ZCS 7.2.3 on Ubuntu 8.04, and then upgrading the OS to 10.04, and then reinstalling ZCS 7.2.3 for Ubuntu 10.04.
    Everything appears to be working fine with the exception of the missing "View Mail" link in the admin console when editing an account.
    Does anyone have any ideas on how to get the "View Mail" link back in the Admin console?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by jnbrumbaugh View Post
    Does anyone have any ideas on how to get the "View Mail" link back in the Admin console?
    Did you look at any of the threads in the forums (and solution) that cover this topic?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    vavai's Avatar
    vavai is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    149
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jnbrumbaugh View Post
    Over the weekend I upgraded both my OS (Ubuntu server 8.04.4 64-bit to 10.04 64-bit) and ZCS 7.2.1_GA to 7.2.3_GA.
    I followed the process of upgrading to ZCS 7.2.3 on Ubuntu 8.04, and then upgrading the OS to 10.04, and then reinstalling ZCS 7.2.3 for Ubuntu 10.04.
    Everything appears to be working fine with the exception of the missing "View Mail" link in the admin console when editing an account.
    Does anyone have any ideas on how to get the "View Mail" link back in the Admin console?
    View Mail button
    Best Regards
    ---
    Masim "Vavai" Sugianto
    Zimbra Tutorial
    Personal Blog [ID]

    Release 8.0.6_GA_5922.SLES11_64_20131203103702 SLES11_64 FOSS edition.

  4. #4
    jnbrumbaugh is offline Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    I did look at several threads and they all seem to relate to the "view mail" link not working rather than missing. But I see that vaval has also replied with a link to a thread that I will check out. I will let you know the outcome.

    Thanks

  5. #5
    jnbrumbaugh is offline Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    That was it! It couldn't have been any easier.

    Thanks again to both Phoenix and Vavai

    John

  6. #6
    gruppocdc is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default

    hi Masim, I have the same problem after the upgrade from version 7.2.1 to 7.2.3 FOSS (Centos64)
    I tried to use the Zimlet com_zimbra_viewmail.zip without success
    can you help me?

  7. #7
    zdiox is offline New Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by gruppocdc View Post
    hi Masim, I have the same problem after the upgrade from version 7.2.1 to 7.2.3 FOSS (Centos64)
    I tried to use the Zimlet com_zimbra_viewmail.zip without success
    can you help me?
    I also have 7.2.3 version FOSS on centos64, I have downloaded "com_zimbra_viewmail.zip" from this View Mail button post and deploied it on zcs and it works.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. after upgrade to 7.1.4 admin unable to "view mail"
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2012, 01:18 PM
  2. "View Mail" from Admin console redirect to custom port
    By darius.ralys@artilux.lt in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2011, 10:15 PM
  3. 7.0 to 7.0.1 - "View Mail" broken in admin console
    By CSVantage in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2011, 08:43 AM
  4. Can't "View Mail" on resources in the admin console
    By nufan in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2009, 07:15 AM
  5. "view mail" in admin console return 404?
    By stock99 in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-03-2008, 10:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •