Results 1 to 3 of 3

Thread: ZCS 7.2.3 and Internet Explorer 10

  1. #1
    jtwyrrpirate is offline Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Rep Power
    3

    Default ZCS 7.2.3 and Internet Explorer 10

    I updated from 7.2.2 FOSS to 7.2.3_GA_2872.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition. My IE 10 users on Windows 7 can't use the web interface. They can log in, but most of the AJAX doesn't work.

    According to this post, IE 10 support was added in 7.2.2: Access my Zimbra account via Internet Explorer 10 in Windows 8

    What's the word on IE 10 support in 7.2.3? Is there anything I can do to troubleshoot this, aside from having users use the "standard" non-AJAX interface or another browser?

  2. #2
    mbayram is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Same issue here. I have not updated to 7.2.3 but there is a problem with ie 10. Ajax not working. I tell users to use Mozilla Firefox.

  3. #3
    jtwyrrpirate is offline Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    Rep Power
    3

    Default

    This is now [SOLVED] thanks to lots of help from ppearl. The fix was to enable proxy on http & https. As the zimbra user:

    ~/libexec/zmproxyconfig -e -w -H `zmhostname` -x redirect
    zmcontrol restart

    If your users still have trouble with IE 10, have them refresh or dump their cache.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. app.setView and Internet Explorer...
    By csaguiar in forum Zimlets
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2010, 01:39 PM
  2. Odd problem with Internet Explorer
    By Powie in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2008, 05:54 PM
  3. Internet Explorer Won't Log In
    By Chewie71 in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-28-2008, 02:27 PM
  4. Internet Explorer 6
    By roastpork in forum Users
    Replies: 8
    Last Post: 03-23-2007, 01:11 PM
  5. Internet Explorer 6 with Zimbra UI
    By sebpayne in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 02-28-2006, 02:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •