Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra8 HTML compose: missing compose area

  1. #1
    maxxer's Avatar
    maxxer is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Lecco, Italy
    Posts
    552
    Rep Power
    7

    Default Zimbra8 HTML compose: missing compose area

    Hi.
    just installed Z8, when I compose and have HTML enabled the compose windows is completely missing!
    I get this error in console:
    Code:
    GET https://server.com/js/ajax/3rdparty/tinymce/themes/advanced/langs/it.js 404 (Not Found)
    Anyone having the same issue?
    IF i set preferences to compose in plaintext it works.
    YetOpen S.r.l. ~ Your open source partner
    Lecco (LC) - ITALY
    http://www.yetopen.it

  2. #2
    maxxer's Avatar
    maxxer is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Lecco, Italy
    Posts
    552
    Rep Power
    7

    Default

    my mistake... not proxying js dir!
    YetOpen S.r.l. ~ Your open source partner
    Lecco (LC) - ITALY
    http://www.yetopen.it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Allow HTML compose but not for emails
    By erdah in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 03-08-2010, 05:32 AM
  2. Compose Mail Shots in HTML
    By fir3x in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2010, 02:51 PM
  3. HTML default compose instead of text?
    By knitcap in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2008, 08:28 PM
  4. Double Spacing w/ HTML During Compose
    By bhickey in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2007, 04:04 AM
  5. Bug with switch to HTML compose?
    By neilmc in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2005, 09:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •