Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: "show mail" from admin interface is missing after upgrade 7.1.3 -> 7.2.2 OSS

  1. #11
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by dik23 View Post
    So is there a plan to reinstate this function ?
    See post #42.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #12
    dik23 is offline Advanced Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    227
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    That's good news, I started to worry for a little while then.

    Thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. after upgrade to 7.1.4 admin unable to "view mail"
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2012, 01:18 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-13-2010, 07:21 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-13-2008, 10:02 PM
  4. "Servers" configuration broken in Admin Interface on 5.0RC2
    By jpcaldwell in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2007, 04:33 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 08-08-2007, 12:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •