Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra 8 setting default Domain

  1. #1
    lroether is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default Zimbra 8 setting default Domain

    nothing fond on my search

    we like to login without domain, so we tried to use the command as in version 7

    zmprov -mcf zimbraDefaultDomainName DOMAIN.com

    but it dosenīt work in version 8

    any ideaīs
    thx

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by lroether View Post
    we like to login without domain, so we tried to use the command as in version 7
    It's exactly the same command for ZCS 8.

    Quote Originally Posted by lroether View Post
    zmprov -mcf zimbraDefaultDomainName DOMAIN.com
    If that the command you've actually used then your syntax is incorrect, take a look at: zmprov help commands

    Quote Originally Posted by lroether View Post
    but it dosenīt work in version 8
    It does work.

    If you currently don't have that feature working correctly it would indicate to me that you've installed ZCS and didn't set the correct domain name when you were asked during the install script execution, you'd be far better renaming the current default domain to your correct domain name then the command above becomes superfluous. Make sure you take an adequate backup before making any changes to your server.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Setting Zimbra as Default not Outlook
    By rwelsh63 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 01-17-2011, 08:00 AM
  2. Setting a default domain
    By Samp in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2010, 08:57 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-21-2008, 03:11 PM
  4. Problem setting default theme for a domain
    By iain in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 09-19-2007, 12:14 AM
  5. Problem setting default theme for a domain
    By raviproff in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2007, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •