Results 1 to 2 of 2

Thread: Very strange date problem ZCS 8

  1. #1
    ducommun is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    38
    Rep Power
    4

    Question Very strange date problem ZCS 8

    Hello all,

    since we have updated our Zimbra 7.1.2 to 8.0.2, we have a strange problem with the date.

    On my linux console (SLES11 SP2 64b), i try to sync the date with our ntp server.
    sntp -P no -r myntp.mydomain.com
    It's ok, the date command return the correct date and time.
    But, one minute later, the date command return me an erroned time.

    I retry the sntp command, confirm with date, ok. One minute later, the date was erroned.

    I have checked my root crontab, i have shutdown the ntpd daemon, reboot the server, nothing...

    Will Zimbra have any command or cron that can change the date???

    Any idea?
    Many thanks and best regards.

    Zimbra:
    Release 8.0.2_GA_5569.SLES11_64_20121210115049 SLES11_64 FOSS edition.

    SLES 11 SP2
    Linux 3.0.13-0.27-xen #1 SMP Wed Feb 15 13:33:49 UTC 2012 (d73692b) x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
    Last edited by ducommun; 02-06-2013 at 01:53 AM. Reason: add versions

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by ducommun View Post
    Will Zimbra have any command or cron that can change the date???
    No, of course it doesn't.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strange Problem
    By devil in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-15-2008, 08:00 AM
  2. Strange Problem
    By devil in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 04-15-2008, 06:37 AM
  3. Strange Problem
    By nicolas in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2007, 12:21 PM
  4. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 11:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •