Results 1 to 5 of 5

Thread: The "Insert/edit image" button from the webmail signature interface is not working

  1. #1
    nmirceac is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cape Town
    Posts
    19
    Rep Power
    4

    Default The "Insert/edit image" button from the webmail signature interface is not working

    ...The "Insert/edit image" button from the webmail signature interface is not working in Chrome (Linux or Windows)
    on Zimbra 8.0.2 (Release 8.0.2.GA.5569.UBUNTU10.64 UBUNTU10_64 FOSS edition)

    Please let me know if you need more details and accept my apologies if this is the wrong section of the forum.

    Thanks
    # ZIMBRAEND -- DO NOT EDIT ANYTHING BETWEEN THIS LINE AND ZIMBRASTART

  2. #2
    xuyanru's Avatar
    xuyanru is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    China
    Posts
    34
    Rep Power
    5

    Default

    What does "not working" mean?
    No action occured after you clicked on the button or it gave unexpected result ?
    Just do it.
    覧覧覧覧覧覧覧
    QQ:307741085
    Email:fine@zcsmail.com

  3. #3
    nmirceac is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cape Town
    Posts
    19
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by xuyanru View Post
    What does "not working" mean?
    No action occured after you clicked on the button or it gave unexpected result ?
    hi, I thought that i can be easily reproduced


    The chrome console is saying:

    Uncaught TypeError: Cannot call method 'get' of undefined /zimbra/mail?adminPreAuth=1#2 (1):2540
    Uncaught TypeError: Cannot call method 'get' of undefined

    As soon as the icon is clicked.
    # ZIMBRAEND -- DO NOT EDIT ANYTHING BETWEEN THIS LINE AND ZIMBRASTART

  4. #4
    oliver2uk is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    53
    Rep Power
    7

    Default

    Hi mate,

    I wanted to help you, so I went to google page, downloaded latest google chrome and installed it on my windows 7 pro.

    We run many 8.0.2 servers, the same versions as yours, so I logged on and tried to replicate your problem.

    Well, I could not, it just works, tried: Google chrome on windows 7 as well as apple os x 10.8, safari, firefox, ie, the button and upload works in every browser.

    My suggestions:

    - make sure u are using the latest version of chrome
    - clear the cache
    - try again

    Hope it helps.

    Oliver

  5. #5
    Jen Kirsch is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default

    I am a new user to Zimbra- just downloaded it today for work. I am trying to add an image to my signature. I have it marked as 'html' but I have no option to "add an image". My only options are: Insert Link and Insert Image via URL. My image is not URL format. I downloaded Zimbra because it said I would have the option of adding an image. Any ideas how to add an image or download from an attachment. Really need help!! Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How do i insert an image in my signature?
    By naponamane in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2013, 05:13 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 12-05-2012, 09:07 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-21-2012, 06:17 PM
  4. Problem when insert image into signature
    By nyoneyama in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2012, 06:53 AM
  5. [SOLVED] Insert Image button in Ajax version
    By yogesh2tech in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2010, 02:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •