Results 1 to 3 of 3

Thread: Multiple Appliance Installation, Logger missing?

  1. #1
    t.kuebler is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany, Worms
    Posts
    6
    Rep Power
    2

    Default Multiple Appliance Installation, Logger missing?

    Hello,

    i am testing Zimbra ZCA 8.0.1 in our new server environment. I created four virtual machines from the 8.0.1.ova, and installed Directory Server, Mailstore Server, MTA and Proxy each in one machine.
    Now I am missing the logger, it is not installed on any of the machines. I guess it should be on the main Mailstore Server, but it isn't. Is there a way to install it manually ? I searched the forum but only found a howto for the non-appliance version. Doesn't seem to work on the appliance...

    greetings
    Thomas Kuebler

  2. #2
    Raunaq's Avatar
    Raunaq is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    171
    Rep Power
    2

    Default

    If you have missed installing the logger on mbox server then the best bet is to reinstall the mbox server.

  3. #3
    t.kuebler is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany, Worms
    Posts
    6
    Rep Power
    2

    Default

    I tried to reinstall the mailbox server, but the logger won't install. when installing the appliance, there is the choice for single install (all on one server) or multiple install, where you can choose database, mailbox, mta or proxy. there is no explicit choice for installing the logger or not. according to the manual, it should be installed on the first mailbox server, but after the installer is done there is no logger on none of the four machines. so i wonder if there is a way to run parts of the installer manually, e.g. for the logger?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Appliance Installation and configuration
    By Alexgeorge in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2012, 06:39 AM
  2. Zimbra Appliance Installation
    By admmcoe in forum Virtualization
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2011, 08:20 AM
  3. Appliance installation
    By bjornf in forum Virtualization
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2011, 01:05 PM
  4. Appliance installation
    By bjornf in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2010, 11:58 PM
  5. Missing MySQL logger root password
    By kevindods in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 06-26-2006, 03:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •