Results 1 to 2 of 2

Thread: After reinstall error occur ? any idea

  1. #1
    kunsou is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    67
    Rep Power
    3

    Default After reinstall error occur ? any idea

    I got a host name is mail1.abc.com at 192.168.10.33
    and i set a windows dns poitning mx record and name A record mail1.abc.com 192.168.10.33
    my dns of windows locate in 192.168.1.3 which are free to 10 network.

    i can proceed installation successfully but after zmcontrol restart it fail

    /etc/hosts is 192.168.10.33 mail1.abc.com mail1
    my resolv.conf is pointing search abc.com and nameserver 192.168.1.3

    but zmconrol status it comes out this error ...? where is input wrong ?

    Unable to determine enabled services from ldap.
    Unable to determine enabled services. Cache is out of date or doesn't exist.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

    Default

    [QUOTE=kunsou;251524but zmconrol status it comes out this error ...? where is input wrong ?[/QUOTE]Go to the Split DNS article in the wiki (or read some of th many forum threads on this topic) and confirm your configuration by running all the commands in the 'Verify...' section of that article.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 06-15-2009, 09:31 AM
  2. Network service error ? any idea ?
    By msentissi in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2006, 05:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •