Results 1 to 2 of 2

Thread: problems on backup using zmprov

  1. #1
    brahmanggi is offline Beginner Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default problems on backup using zmprov

    dear all,

    I have a problems on backup the zimbra using zmprov when i tried the command I have notication below :

    [root@webmail ~]# /opt/zimbra/bin/zmprov gaa > /home/brahmanggi/acc-mail.csv
    [] INFO: I/O exception (java.net.ConnectException) caught when processing request: Connection refused
    [] INFO: Retrying request
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke Connection refused, server: localhost) (cause: java.net.ConnectException Connection refused)

    when I try to use as "zimbra" the notification are "permision denied" ...

    can you give a hint for these kind of problems??

    thx for your attentions

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Why have you posted this in the Zimbra Desktop forum? I'll move it to the correct forum.

    Quote Originally Posted by brahmanggi View Post
    when I try to use as "zimbra" the notification are "permision denied" ...
    The zmprov commands must always be run as the zimbra user.

    Quote Originally Posted by brahmanggi View Post
    can you give a hint for these kind of problems??
    The message 'permission denied' indicates that you don't have permission to write to the target directory.
    Last edited by phoenix; 10-23-2012 at 03:12 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with zmprov in a cron
    By Dunhamzzz in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-04-2011, 02:46 AM
  2. Problems with ZMPROV command
    By hsp896 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 07-14-2011, 11:10 AM
  3. [SOLVED] 2 problems creating account with zmprov
    By cyber7 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 10:16 PM
  4. Problems with a backup and restore
    By jmeek in forum Migration
    Replies: 11
    Last Post: 05-13-2009, 05:36 AM
  5. Backup Problems on OSX
    By plochner in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 02:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •