Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra 8 Issue

  1. #1
    glennbtn is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing. UK
    Posts
    95
    Rep Power
    5

    Default Zimbra 8 Issue

    Hi

    I have put Zimbra 8 on an Ubuntu 12.04 box for test before we think of moving over. I have installed exactly the same as our current server but using are test domain we have. The build went without any issues but when ever we try to access anything in the monitoring section we get the following error

    Message: system failure: zimbraLogHostname is not configured Error code: service.FAILURE Method: [unknown] Details:soap:Receiver

    I have checked all services are running ok

    Can anyone give any advise on this

    Thanks

    Glenn

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

  3. #3
    glennbtn is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing. UK
    Posts
    95
    Rep Power
    5

    Default

    Hi Bill

    I checked out both of the result which neither were any help at all

  4. #4
    glennbtn is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing. UK
    Posts
    95
    Rep Power
    5

    Default

    Ok so fund these errors which I am guessing may have something to do with the problem

    Oct 12 14:17:20 mail zmconfigd[30140]: Exception in bin/zmclamdctl: (Cannot run program "/opt/zimbra/bin/zmclamdctl" (in directory "/root"): error=13, Permission denied)

    I have run /opt/zimbra/libexec/zmfixperms --verbose --extended and restarted the service but it's made no different

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Ver.7.1.2 issue
    By trooper1954 in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2011, 12:24 PM
  2. Local mail issue or setup issue?
    By FlyingFish in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-22-2009, 09:04 AM
  3. zimbra log in issue
    By caseyg in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 03-09-2009, 05:09 AM
  4. dns issue with suse 10.2 and issue with bind
    By zjustin in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 05-06-2007, 11:18 AM
  5. Intermittent issue (issue# 5852) ?
    By nick20 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2006, 02:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •