Results 1 to 6 of 6

Thread: SPF Sending email 127.0.0.1

  1. #1
    iceruam is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default SPF Sending email 127.0.0.1

    I am receiving errors sending email, I have been using zimbra for 6 years now, that state:
    451 spf lookup failure (#4.3.0) I am not sure, but I be because my email is being stated as sent by 127.0.0.1.
    How would I put another ip address in there?
    Could this be the issue, I have not had issues until today and have sent to this client numerous times.

    Thanks
    Last edited by iceruam; 10-11-2012 at 11:45 AM. Reason: typo

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by iceruam View Post
    I am receiving errors sending email, I have been using zimbra for 6 years now, that state:
    451 spf lookup failure (#4.3.0) I am not sure, but I be because my email is being stated as sent by 127.0.0.1.
    How would I put another ip address in there?
    Could this be the issue, I have not had issues until today and have sent to this client numerous times.
    No, that's not the issue it's a DNS problem: +"451 spf lookup failure (#4.3.0)" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    iceruam is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    OK, wow hate re-reading my posts sometimes ' but it may be because' is what I meant....
    anyhow
    DNS, and how do I fix it, is it my issue or who's problem is it? The stuff I read on the internet is very vague on what the error is, lots of questions and some replies that are not very easy to comprehend.
    Last edited by iceruam; 10-12-2012 at 07:06 AM.

  4. #4
    iceruam is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    I still have 10 email's setting in Queue with this error I am not sure how to resolve this, does anyone know where I can look to resolve it, is it my end or theirs?

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by iceruam View Post
    I still have 10 email's setting in Queue with this error I am not sure how to resolve this, does anyone know where I can look to resolve it, is it my end or theirs?
    Why don't you check your DNS SPF records? Did you read any of the links I gave you? I'll also remove your duplicate post.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    iceruam is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    Resolved, I had to create a TXT record on the domain host. yeah I read through the links...did not find them useful the last post you posted pointed me in the right direction. Thanks

    is this a security concern...this is what I put in my TXT record(with the quotes and my domain): "v=spf1 a:domain.com -all"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TRY again errors when sending email..
    By i2ambler in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-19-2012, 12:58 PM
  2. Email Sending
    By girishparmar in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2010, 05:49 AM
  3. Error sending email
    By alexfrnds in forum Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2008, 06:47 AM
  4. Not receiving or sending email
    By carnold in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 08-30-2007, 06:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •