Results 1 to 2 of 2

Thread: Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.

  1. #1
    afistan is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    ANTALYA
    Posts
    16
    Rep Power
    3

    Default Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.

    Hello;

    I can not start ldap sistem in zimbra 8 centos 6.3 minimal

    how can we solve this problem ?

    I want use to local IP and can redirect ıp on firewall and open all ports. ( Ports - Zimbra :: Wiki )

    /opt/zimbra/bin/ldap: line 50: kill: (1454) - No such process
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 50: kill: (1454) - No such process
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 50: kill: (1454) - No such process
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 50: kill: (1454) - No such process
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 50: kill: (1454) - No such process
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 50: kill: (1454) - No such process
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 50: kill: (1454) - No such process
    Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.
    5075694b daemon: bind(7) failed errno=99 (Cannot assign requested address)
    5075694b slap_open_listener: failed on ldap://mail.domainname.com:389

    thank you

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Did you read the documentation (and many forum threads) on how to configure ZCS behind a firewall (or NAT router)? You'll need a Split DNS so that ZCS can start and deliver mail correctly. You might also want to take a look at some of these threads that cover this topic: site:zimbra.com +"(Cannot assign requested address)" +ldap +solved - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ERROR - failed to start slapd
    By jeremyshoe in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 11-11-2013, 04:30 AM
  2. Failed to start slapd.
    By rapharjm in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-2012, 12:03 PM
  3. Failed to start slapd.
    By rapharjm in forum Error Reports
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2012, 11:37 AM
  4. Failed to start slapd
    By skot999 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2011, 12:39 AM
  5. [SOLVED] ERROR - failed to start slapd
    By kili in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-21-2008, 02:18 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •