Results 1 to 5 of 5

Thread: HTTP ERROR: 404

  1. #1
    dmddinesh is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Smile HTTP ERROR: 404

    Thank you so much for your guidline. I followed it and install new mail server. it is working with out no errors. I installed a nother server for backup with same configurations. I got a backup from production server and restore it in backup server. it was successfully restored and start all servises without any error. but when l login to backup mail server it was given an error.
    HTTP ERROR: 404

    Problem accessing /. Reason:

    NOT_FOUND

    Powered by Jetty://
    my zimbra version is
    Release 7.2.0_GA_2669.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition
    . please help me to solve this problem.
    thank you very much.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Your question had nothing to do with the thread in which you posted, I've moved it to it's own thred.

    Try some of the solutions from a forum search: site:zimbra.com +"HTTP ERROR: 404" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    dmddinesh is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    sorry for post in wrong thread.
    I solved it. thank you very much.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by dmddinesh View Post
    I solved it. thank you very much.
    How about posting your solution for other forum members to see?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    dmddinesh is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    I replace the /opt/zimbra/conf/loacalconfig.xml file with production mail server.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Http Error 404
    By greg59 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2010, 04:19 AM
  2. Http Error: 500
    By mmj1000 in forum Error Reports
    Replies: 5
    Last Post: 02-07-2009, 06:33 AM
  3. Http error: 400
    By techguy in forum Error Reports
    Replies: 7
    Last Post: 10-02-2008, 01:52 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 09:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •