Results 1 to 5 of 5

Thread: NOQUEUE: Filter

  1. #1
    maiconlp is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    3

    Default NOQUEUE: Filter

    Hello,

    I'm new at the ZCS and I have just installed the version 8.0. I'm able to send emails but I can't receive any! in the log /var/log/maillog shows the follow message:

    Oct 1 13:05:43 JVELNXMTA02 postfix/smtpd[23102]: NOQUEUE: filter: RCPT from mail-ob0-f174.google.com[209.85.214.174]: <maiconlp@ig.com.br>: Sender address triggers FILTER smtp-amavis:[127.0.0.1]:10026; from=<maiconlp@ig.com.br> to=<myteste@gestaoti.eti.br> proto=ESMTP helo=<mail-ob0-f174.google.com>
    Oct 1 13:05:43 JVELNXMTA02 postfix/smtpd[23102]: NOQUEUE: filter: RCPT from mail-ob0-f174.google.com[209.85.214.174]: <maiconlp@ig.com.br>: Sender address triggers FILTER smtp-amavis:[127.0.0.1]:10024; from=<maiconlp@ig.com.br> to=<myteste@gestaoti.eti.br> proto=ESMTP helo=<mail-ob0-f174.google.com>
    Oct 1 13:05:43 JVELNXMTA02 postfix/smtpd[23102]: BDD131069DB: client=mail-ob0-f174.google.com[209.85.214.174]
    Oct 1 13:05:45 JVELNXMTA02 postfix/cleanup[23332]: BDD131069DB: message-id=<CAMTjHrxGDqmqc3B3GkDPoBS-jFVOjdwPSAqP5QW28KSVX_c_6A@mail.gmail.com>
    Oct 1 13:05:45 JVELNXMTA02 postfix/qmgr[30761]: BDD131069DB: from=<maiconlp@ig.com.br>, size=1727, nrcpt=1 (queue active)
    Oct 1 13:05:47 JVELNXMTA02 postfix/smtpd[23340]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Oct 1 13:05:47 JVELNXMTA02 postfix/smtpd[23340]: E2CB91069EF: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Oct 1 13:05:47 JVELNXMTA02 postfix/cleanup[23332]: E2CB91069EF: message-id=<CAMTjHrxGDqmqc3B3GkDPoBS-jFVOjdwPSAqP5QW28KSVX_c_6A@mail.gmail.com>
    Oct 1 13:05:48 JVELNXMTA02 postfix/qmgr[30761]: E2CB91069EF: from=<maiconlp@ig.com.br>, size=2319, nrcpt=1 (queue active)
    Oct 1 13:05:48 JVELNXMTA02 postfix/smtpd[23340]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Oct 1 13:05:48 JVELNXMTA02 postfix/lmtp[23341]: E2CB91069EF: to=<myteste@gestaoti.eti.br>, relay=jvelnxmta02.mtask.com[192.168.215.42]:7025, delay=0.23, delays=0.09/0.01/0/0.13, dsn=2.1.5, status=sent (250 2.1.5 Delivery OK)


    Why I can't to receive any email ? my account is myteste@gestaoti.eti.br but doesn't appear any message even in the spam box.

    I think it's missing anything in the postfix settings.....but I have done what the DOC showed.

    any tip is welcome

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by maiconlp View Post
    .....but I have done what the DOC showed.
    Have you, which documentation was that? Is this server behind a NAT router or firewall? If it is, do you have a Split DNS configured (you should)? In any case, go to the 'Verify....' section of that article and provide the output of all the commands in that section.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    maiconlp is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    3

    Default

    Thanks,

    The DOC is the Zimbra_NE_Quick_Start_8.0.pdf I downloaded it from Zimbra Site. Yes, the ZCS is behind a Firewall with NAT and Router....but released that message arrive in the Zimbra server so it's no problem with Firewall or DNS. I make sure done some test and that's ok regard DNS and Firewall. look the log please..

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by maiconlp View Post
    I make sure done some test and that's ok regard DNS and Firewall. look the log please..
    I did look at the log and that's why I've asked you to post the output from the commands in the Split DNS article.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    maiconlp is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    3

    Default

    even from internal to internal emails is appear "NOQUEUE" in the /var/log/maillog as follow

    Oct 1 14:55:47 JVELNXMTA02 postfix/smtpd[24799]: NOQUEUE: filter: RCPT from JVELNXMTA02.mtask.com[192.168.215.42]: <myteste@gestaoti.eti.br>: Sender address triggers FILTER smtp-amavis:[127.0.0.1]:10026; from=<myteste@gestaoti.eti.br> to=<xxab@gestaoti.eti.br> proto=ESMTP helo=<jvelnxmta02.mtask.com>

    thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[10.1.10.8]: 554 5.7.1
    By Danielc1234 in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 01-18-2011, 09:30 AM
  2. NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[10.1.10.8]: 554 5.7.1
    By Danielc1234 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2011, 08:14 AM
  3. NOQUEUE: reject: RCPT How to Add Exception?
    By Newuser in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-2010, 03:53 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 04-08-2010, 09:16 AM
  5. Erratic NOQUEUE Behavior
    By freedomics in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-24-2010, 11:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •