Results 1 to 2 of 2

Thread: Help with Domain...

  1. #1
    gilbertonunes36 is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    33
    Rep Power
    4

    Default Help with Domain...

    Hello folks...

    I need help with domain...
    I install Zimbra 7 on a test server, and install it as zimbra.domain.com.
    But, I want use only .domain.com, as in @domain.com....
    I already populate zimbra with my users on AD 2008 R2...
    All users, was registers as user@zimbra.domain.com, but we wanna make chances to let users account like users@domain.com...

    Is there a easy way to do that??

    Thanks

  2. #2
    ecobrazim is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    91
    Rep Power
    6

    Default

    I'm a junior here so it's just my 2c.

    I think that during the installation, when it asks for the domain, rather than putting "zimbra.domain.com", you should just specify "domain.com".

    Anyone care to confirm?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 08-02-2011, 09:14 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-02-2011, 02:15 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-28-2010, 03:58 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 08-16-2010, 05:33 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 04-27-2009, 02:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •