Results 1 to 2 of 2

Thread: mail.SEND_FAILURE

  1. #1
    untnine is offline Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default mail.SEND_FAILURE

    Hi all,

    I facing this problem...every time a user tries to send an e-mail to a group mail, the mail is not sent and the system replies with this message: mail.SEND_FAILURE.

    (please refer to the picture attached)


    WHAT could be causing this problem??? HOW to solve it???
    Attached Images Attached Images
    Last edited by untnine; 07-26-2012 at 08:17 AM.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    I assume this question isn't about Zimbra Development (which is where you've posted)? I'll move to to the correct forum

    Quote Originally Posted by untnine View Post
    WHAT could be causing this problem??? HOW to solve it???
    A forums search will usually find the answer, see if this relates to your problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 10-15-2013, 02:32 PM
  2. mail.SEND_FAILURE
    By orsomannaro in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2012, 08:40 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-05-2011, 11:56 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-10-2009, 11:02 PM
  5. [SOLVED] Email Down -- mail.send_failure
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2008, 09:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •