Results 1 to 4 of 4

Thread: Vistual Host issues

  1. #1
    Eric is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default Vistual Host issues

    1. Is there a way to set the Virtual Hosts for a domain using zmprov or is the only way to add Virtual Hosts done via the administration interface?

    2. I can't seem to be able to create a virtual host for a domain that starts with a digit. For instance if I have a domain 123abc.com then when I try to add a Virtual Host such as mail.123abc.com via the administration interface I get an error message: "Value did not match valid values".
    Is there a way to work around this?
    Thanks.

  2. #2
    schemers is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    228
    Rep Power
    9

    Default

    For (2) you should file a bug against the admin console. My guess is it thinks that domains that start with a number are illegal.

    For (1) to fix it via the command line, just run:

    Code:
    zmprov modifyDomain 123abc.com  zimbraVirtualHostname mail.123abc.com
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Eric is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks.
    I searched for something like zimbraVirtualHostname in the docs and could not find it. Are such "hidden" things documented anywhere?

  4. #4
    schemers is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    228
    Rep Power
    9

    Default

    You'll find them in zimbra.schema or zimbra-attrs.xml (do a find under /opt/zimbra).
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Installation Problems (RHEL AS v4)
    By stillwell in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 06-28-2007, 07:58 PM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  3. Installation Cancelled - Zimbra-spell !
    By Ledg in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2006, 02:54 AM
  4. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 11:38 PM
  5. Unknown Host ?
    By msentissi in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2006, 03:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •