Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra with command line

  1. #1
    rodrigofariat is offline Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    3

    Default Zimbra with command line

    Hello,

    I prefer use cmdline with commands zimbra. Then i want list all users, i make the command:

    zimbra@ubuntu-zimbra:~$ ping mail.rodrigofaria.net
    PING rodrigofaria.net (192.168.1.105) 56(84) bytes of data.
    64 bytes from ubuntu.rodrigofaria.net (192.168.1.105): icmp_seq=1 ttl=64 time=0.130 ms
    64 bytes from ubuntu.rodrigofaria.net (192.168.1.105): icmp_seq=2 ttl=64 time=0.065 ms
    64 bytes from ubuntu.rodrigofaria.net (192.168.1.105): icmp_seq=3 ttl=64 time=0.268 ms

    --- rodrigofaria.net ping statistics ---
    3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 1998ms
    rtt min/avg/max/mdev = 0.065/0.154/0.268/0.085 ms
    zimbra@ubuntu-zimbra:~$ zmprov gaa
    ERROR: service.INVALID_REQUEST (invalid request: can only be used with "zmprov -l/--ldap")
    zimbra@ubuntu-zimbra:~$ zmprov gaa mail.rodrigofaria.net
    ERROR: service.INVALID_REQUEST (invalid request: can only be used with "zmprov -l/--ldap")
    zimbra@ubuntu-zimbra:~$

    the command zmcontrol status run, is ok.
    I think is troubles commad users.

    What is wrong ?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by rodrigofariat View Post
    I think is troubles commad users.
    The trouble is with the format of the command you've used.

    Quote Originally Posted by rodrigofariat View Post
    What is wrong ?
    Read the error message, it gives you the exact reason why your command didn't work.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What to clean on a Zimbra mail server?
    By tezarin in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2011, 12:43 PM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •