Results 1 to 6 of 6

Thread: New Zimbra, problem with sending emails

  1. #1
    alexiszp is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    Rep Power
    3

    Default New Zimbra, problem with sending emails

    Hello!
    I'm using last Zimbra on Ubuntu 10.04.
    It's our test platform and I want to integrate it Active Directory.

    When I'm trying to send email I get a such message:
    -----

    method: [unknown]
    msg: system failure: Unable to get SMTP session for [com.zimbra.cs.account.ldap.LdapAccount user2z@ubuntuserv.ms.local]
    code: service.FAILURE
    detail: soap:Receiver
    trace: btpool0-16://ubuntuserv.ms.local/service/soap/SendMsgRequest:1337002684931:d0b318d2620ef12a
    request: Body: {
    SendMsgRequest: {
    _jsns: "urn:zimbraMail",
    m: {
    did: "285",
    e: [
    0: {
    a: "user2z@ubuntuserv.ms.local",
    add: "1",
    p: "user2z user2z",
    t: "t"
    },
    1: {
    a: "user2z@ubuntuserv.ms.local",
    p: "user2z user2z",
    t: "f"
    }
    ],
    id: "285",
    idnt: "d4e6d45a-f282-4a2c-b0a2-d22be4d9e5c3",
    irt: {
    _content: "<1634151425.32.1337001359797.JavaMail.root@ubu ntuserv>"
    },
    mp: [
    0: {
    content: {
    _content: "qwweeerr"
    },
    ct: "text/plain"
    }
    ],
    su: {
    _content: ""
    }
    },
    suid: 1337002729434
    }
    },
    Header: {
    context: {
    _jsns: "urn:zimbra",
    account: {
    _content: "user2z@ubuntuserv.ms.local",
    by: "name"
    },
    authToken: "(removed)",
    notify: {
    seq: 1
    },
    session: {
    _content: 14,
    id: 14
    },
    userAgent: {
    name: "ZimbraWebClient - IE8 (Win)",
    version: "7.1.4_GA_2555"
    }
    }
    }


    What can you advise to get Zimbra working?
    Thanks!

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,468
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by alexiszp View Post
    What can you advise to get Zimbra working?
    Start with a forum search.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    alexiszp is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    Rep Power
    3

    Default

    Yes, I made a forum search, but nothing helps me.
    My etc/hosts file is correct
    -----
    127.0.0.1 localhost
    10.10.11.120 ubuntuserv.ms.local

    and ip v6 section below.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,468
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by alexiszp View Post
    Yes, I made a forum search, but nothing helps me.
    My etc/hosts file is correct
    Your hosts file is not correct, you can find details of the correct format all over the forums and in the Split DNS wiki article which also has details of how to check it and your DNS configuration.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    alexiszp is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    Rep Power
    3

    Default

    sorry, my hosts file looks like this:

    127.0.0.1 localhost
    10.10.11.120 ubuntuserv.ms.local ubuntuserv

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,468
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by alexiszp View Post
    sorry, my hosts file looks like this:
    Yes, I know what it looks like and it's incorrect. Do as I've mentioned and look at the Split DNS wiki article or some of the many threads that tell you what the format should be. You will also need valid DNS A & MX records, do you have them?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •