Results 1 to 2 of 2

Thread: zimbra server installation issues

  1. #1
    Muhammadasghar is offline Starter Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default zimbra server installation issues

    I have installed zimbra 7.2 on centos 6.2 on vmware workstation. The installation has completed but mysql is not working. All the processes start but mysql is unable to start. I have issued the command /opt/zimbra/libexec/zmmyinit but to no use and this command gives me the error
    mysql failed. All the other process start properly. Someone can guide me through.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    You need to look in the log files and I'd suggest a search through the forums for similar threads (and answers) would be useful.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 03-23-2011, 09:39 PM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •