Results 1 to 4 of 4

Thread: Use of uninitialized value in subtraction (-) at /opt/zimbra/libexec/zmstat-allprocs

  1. #1
    ScottChapman is offline Special Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    118
    Rep Power
    6

    Default Use of uninitialized value in subtraction (-) at /opt/zimbra/libexec/zmstat-allprocs

    My zmstat.out is completely filled with this.

    I scanned the forums and found others with the problem but no solutions?

    I am running 7.2 on Ubuntu 10.04LTS 64-bit

    Seems to have been this was for quite a while?
    ---------------------------------------------
    Release 7.1,3_GA.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by ScottChapman View Post
    I scanned the forums and found others with the problem but no solutions?
    Really? This didn't work for you? site:zimbra.com +"Use of uninitialized value in subtraction" +solved - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    ScottChapman is offline Special Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    118
    Rep Power
    6

    Default

    Sorry, should have been more specific, none that applied to me apparently.

    One was about syslog, another was about swapon. Either didn't apply or work for me.
    ---------------------------------------------
    Release 7.1,3_GA.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition.

  4. #4
    ScottChapman is offline Special Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    118
    Rep Power
    6

    Default

    and for the record, stats seem to be beeing collected and reported properly. Just this log file grows an grows!
    ---------------------------------------------
    Release 7.1,3_GA.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmstat suddendly shutting down
    By maxxer in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2010, 11:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •