Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Problems with IE7

  1. #11
    aalcaine is offline Project Contributor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    I'm using IE7 in Spanish and fortunately I don't have this "bug" with Zimbra the current version of Zimbra, but it's true that icons appear "wrong" in Plesk, as CMulders says.

  2. #12
    winne27 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Rhauderfehn, Germany
    Posts
    22
    Rep Power
    9

    Default

    yes, I use german ie7 and german xp

  3. #13
    winne27 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Rhauderfehn, Germany
    Posts
    22
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by aalcaine View Post
    I'm using IE7 in Spanish and fortunately I don't have this "bug" with Zimbra the current version of Zimbra, but it's true that icons appear "wrong" in Plesk, as CMulders says.
    Yes, this is true but after using the "Updater" in Plesk and loading the newest fixes this behavior disapears.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Restarting and german 'umlaut' problems
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 02:09 AM
  2. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 12-06-2006, 11:31 AM
  4. Problems with public Subversion repository
    By dwhite in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2006, 12:25 PM
  5. openldap glibc problems
    By joshuamorgan in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2005, 03:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •