Results 1 to 10 of 10

Thread: Can't Receive Emails From Gmail

  1. #1
    Mido3mad is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    41
    Rep Power
    5

    Default Can't Receive Emails From Gmail

    I Can't receive mails from Gmail

    I am using Centos 5.7 64-bit

    zimbra version zcs-7.1.4_GA_2555.RHEL5_64

    Self Sign Certificate Valid to 2013

    zimbra logs show this

    /var/log/zimbra.log

    connect from mail-vb0-f48.google.com[209.85.212.48]

    smtp postfix/smtpd[5609]: setting up TLS connection from mail-vb0-f48.google.com[209.85.212.48]

    smtp postfix/smtpd[5609]: Anonymous TLS connection established from mail-vb0-f48.google.com[209.85.212.48]: TLSv1 with cipher RC4-SHA (128/128 bits)
    smtp postfix/smtpd[5609]: lost connection after EHLO from mail-vb0-f48.google.com[209.85.212.48]

    smtp postfix/smtpd[5609]: disconnect from mail-vb0-f48.google.com[209.85.212.48]

    And its not only for gmail its also for anther domains also has same problem

    Any Help??
    Last edited by Mido3mad; 04-08-2012 at 03:26 AM.

  2. #2
    Mido3mad is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    41
    Rep Power
    5

    Default

    After I reboot the all mail system its multiserver ldap , mailbox and smtp servers its working fine for some time and return with this error
    lost connection after CONNECT from col0-omc3-s5.col0.hotmail.com[65.55.34.143]
    Apr 8 18:09:03 smtp postfix/smtpd[7766]: disconnect from col0-omc3-s5.col0.hotmail.com[65.55.34.143]

    and Dont recieve from any domain
    Any one here can help?

  3. #3
    Sam159 is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    66
    Rep Power
    3

    Default

    I don't say it's the solution for your problem, but I had also a problem with receiving mails from gmail. Gmail use always TLS, and couldn't find password for the server.key file. So the only thing I did: I removed the passphrase from the server.key file (openssl rsa -in www.key -out new.key) and everything was ok .. (new keyfile name needs to be the same as old keyfile name, so backup your old keyfile with another name)

  4. #4
    Mido3mad is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    41
    Rep Power
    5

    Default

    is the problem can be solved if i disable tls connection from admin Console ???

  5. #5
    Sam159 is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    66
    Rep Power
    3

    Default

    I disabled TLS Only

  6. #6
    Mido3mad is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    41
    Rep Power
    5

    Default

    we use multiserver Installation so i disable it in General Settings or on one server?

  7. #7
    Sam159 is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    66
    Rep Power
    3

    Default

    I only use one server, so I disabled it on server settings, TLS authentication is then still available but other authentications too... IF you check TLS only, it only accept TLS authentications

  8. #8
    Mido3mad is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    41
    Rep Power
    5

    Default

    Still have same problem :|

  9. #9
    justdave is offline Trained Alumni
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    123
    Rep Power
    6

    Default

    A log entry showing a server disconnecting immediately after they connect with no other error listed is not indicative of a problem at all. Most of the time this is a) someone scanning the network to see if there are mail servers around they can abuse, b) ISPs receiving email you sent that are checking to see if the MX for your domain actually works before accepting your mail, or c) your monitoring systems checking to make sure things are working (if you're running email for a business you should have monitoring of some sort).

    Are you getting email from nobody at all? Or is email from some places working fine, and just from these specific places you're not getting any?

  10. #10
    Mido3mad is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    41
    Rep Power
    5

    Default

    it was working perfectly this happened later and from some mail servers its delivered fast from the first connect
    i get mails also from gmail now but with delay time can be 20 or 30 minutes with same connect and disconnect message repeated in each time gmail try to send it again till the connection established and send the message its wasn't happened before

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't receive mails from gmail.
    By jmuruatos in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-2012, 01:05 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-13-2011, 07:01 PM
  3. Receive Date issue with imported emails
    By bhwong in forum Migration
    Replies: 1
    Last Post: 02-15-2011, 02:04 AM
  4. I cannot receive emails...
    By c.k.winslow in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2011, 10:54 PM
  5. Can't receive email from GMAIL
    By rayot in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-11-2010, 12:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •