Results 1 to 2 of 2

Thread: amavis FAILs to parse "uridnsbl_skip_domain ..." in salocal.cf ?

  1. #1
    locuse Guest

    Default

    ..........
    Last edited by locuse; 04-25-2012 at 06:40 PM.

  2. #2
    quanah is offline Zimbra Employee
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zimbra
    Posts
    1,196
    Rep Power
    9

    Default

    It is definitely an amavis bug. The same configuration works w/o issue for me with Amavis 2.7.0 in ZCS 8.
    Quanah Gibson-Mount
    Server Architect
    Zimbra, Inc
    --------------------
    Zimbra :: the leader in open source messaging and collaboration

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error Zmsetservername
    By gustavocearasc in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2011, 06:02 PM
  2. Amavis RAM Disk Setup - OK Now To Reimplement?
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-2011, 08:26 PM
  3. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  4. Server Stats Cont...
    By DMRDave in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 02-16-2006, 01:16 PM
  5. No data in server statistics
    By zap in forum Administrators
    Replies: 63
    Last Post: 02-13-2006, 11:39 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •