Results 1 to 3 of 3

Thread: Admin panel services down but server's ones up

  1. #1
    jcsnake is offline New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default [SOLVED] Admin panel services down but server's ones up

    I just finish a multi server ZCS installation were the LDAP, Mail Store and MTA are each on different servers. The problem is that when I check the admin panel the services for the ldap and mta have all the red x. I went into the servers and do a zmcontrol status command and it tells me that the services are running. I restarted the services but still the admin panel tells me that the services for the ldap and mta are down. I also say that from GUI i can normally send emails, sounds like everything works fine. Anyone has an idea of what this might be?

    P.S.: I've searched and viewed lots of solved problem in this forum, but no one can solve my problems.
    Last edited by jcsnake; 02-24-2012 at 04:27 AM.

  2. #2
    jcsnake is offline New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default

    please read up

  3. #3
    jcsnake is offline New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default

    Hi everyone, i solved the problem, it's a syslog malfunction.
    Here the steps that i've done.
    1) Check /etc/rsyslog.conf (in each server) and make sure that contains these lines

    local0.* @zcs-mbox01.example.com
    local1.* @zcs-mbox01.example.com
    auth.* @zcs-mbox01.example.com
    local0.* -/var/log/zimbra.log
    local1.* -/var/log/zimbra-stats.log
    auth.* -/var/log/zimbra.log
    mail.* @zcs-mbox01.example.com
    mail.* -/var/log/zimbra.log

    2) restart the service /etc/init.d/rsyslog restart

    3) Log into zcs-mbox01.example.com and open port 514 (syslog)

    -A INPUT -m udp -p udp -s MBOX_IP --dport 514 -j ACCEPT

    4) refresh iptables with the new line service iptables restart

    So that!Now all the red x are vanished and everything works properly!

    Hope that this help you.
    Bye
    Last edited by jcsnake; 02-24-2012 at 04:28 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-07-2011, 11:45 AM
  2. Admin panel dont display deferred mail
    By section1 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-03-2011, 06:32 PM
  3. Admin panel showing services down
    By sdamron in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2008, 08:47 AM
  4. messed up, can't access admin panel
    By kamina in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2006, 08:13 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-07-2006, 11:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •