Results 1 to 4 of 4

Thread: erorr mta not running

  1. #1
    kekek is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Exclamation erorr mta not running

    I've installed zimbra, and it was complete. but just open the administrator panel, the MTA is not running. please solution

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    I'll move this to the correct forum as it's not a Zimbra Desktop question (which is where you've posted), in future please post in the correct forums.

    Quote Originally Posted by kekek View Post
    I've installed zimbra, and it was complete. but just open the administrator panel, the MTA is not running.
    Look in the log files for the errors.

    Quote Originally Posted by kekek View Post
    please solution
    There's no solution with the lack of information in your post. Search the forums and read the Documentation (link at the top of this page).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    kekek is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default reply 1

    where I have posted?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by kekek View Post
    where I have posted?
    I've already told you, your posted in the Zimbra Desktop forums (the Error Reports forum to be specific). This isn't a question about Zimbra Desktop, is it?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  2. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  3. Can't seem to get global in BES
    By sdemeyer in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 12
    Last Post: 03-19-2008, 08:22 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •