Results 1 to 5 of 5

Thread: Split Domain L relay problem

  1. #1
    kiran.maan is offline New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Unhappy Split Domain L relay problem

    Hi All,
    I have set Exch'2003 as primary and OSE as secondary for my domain as per wiki document.

    My OSE users are able to send/receive mails within organization and outside world but, I am facing mail relay problem.

    Kindly help..

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    I'll move this to the correct forum as it's not a question about Installing ZCS.

    You also need to update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by kiran.maan View Post
    I have set Exch'2003 as primary and OSE as secondary for my domain as per wiki document.

    My OSE users are able to send/receive mails within organization and outside world but, I am facing mail relay problem.
    You haven't given much details about what the problem is, what is it you're having a problem with? What errors do you see in the log files? Which of the threads/solutions that cover in the forums this topic have you tried?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    kiran.maan is offline New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default split domain l relay problem


  4. #4
    kiran.maan is offline New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default

    I don't get any error but, my domain name gets relayed and spam mails getting generated on my domain name.

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by kiran.maan View Post
    I don't get any error but, my domain name gets relayed and spam mails getting generated on my domain name.
    I'm still not sure what you're describing here, you need to look at the log files and see what sort of messages you're getting - they may be NDR spam. If that's the case you should search the forums and wiki for details on how to stop it and about improving the ant-spam system and rejecting mail for unlisted recipients.

    You also need to update your forum profile as I asked in my previous post.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Domain alias problem
    By Labsy in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2011, 03:30 PM
  2. Split domain with MS Exchange 2007
    By fablab in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 12-09-2010, 12:26 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 02-19-2010, 06:34 AM
  4. Split domain pain rejecting attachements
    By bowergo in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2007, 08:35 AM
  5. Junk mail relay in split domain scenario
    By PNE in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2007, 03:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •