Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem after change hostname

  1. #1
    li_zard is offline New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default Problem after change hostname

    When install ZCS 7.1.3 first time, I was make mistake with hostname, and have hostname=domain=myzimbra.net
    but need to be hostname = mailer.myzimbra.net, and domain=myzimbra.net

    Then I'm changed hostname:
    zmsetservername -n mailer.myzimbra.net

    Now it would seem all right, but stopped coming Daily Statistics to the zimbra@myzimbra.net
    In the logs I see that the server tries to send the statistics with a non-existent addresses: zimbra@mailer.myzimbra.net to admin@mailer.myzimbra.net instead zimbra@myzimbra.net -> admin@myzimbra.net.
    All other accounts, like user@myzimbra.net works fine.
    How can I fix this, and rename zimbra@mailer.myzimbra.net to zimbra@myzimbra.net ?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Go to the wiki (link at the top of this page) and search for the article on changing the server name, follow the troubleshooting steps in there for details on what to do. You could also search the forums for details on how to make the required changes.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    li_zard is offline New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    Thank You for the replay!

    I'm read troubleshooting steps, do you mean problems with certificate ?
    Now I recreated Self-Signed SSL Certificate with:

    Code:
    /opt/zimbra/bin/zmcertmgr createca -new
    /opt/zimbra/bin/zmcertmgr createcrt -new -days 365
    /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deploycrt self
    /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deployca
    And then restart zimbra

    everything works as before. User accounts in order: user@myzimbra.net
    but zimbra is trying to send mail with an incorrect address zimbra@mailer.myzimbra.net -> admin@mailer.myzimbra.net

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after hostname change
    By linusoft in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-28-2011, 06:59 AM
  2. non-delivery notification after change hard drive
    By kilg in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2011, 11:19 PM
  3. Missing Email Problem
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 10:01 PM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. Mail Queue SSH Public Key problem
    By markymarknz in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-2007, 04:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •