Results 1 to 4 of 4

Thread: Send Mail to same domain...

  1. #1
    gilbertonunes36 is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    33
    Rep Power
    4

    Default Send Mail to same domain...

    Hi everybody...

    I'm installing Zimbra Server Community Edition here in company...

    I deploy a new VMWare VM and install CentOS 6 with Zimbra 7.1.3...

    I've syncronized Zimbra with AD Server 2008 R2 here withou tears....

    When I install Zimbra, I have create the DNS domain like zimbra.domain.com.br...

    However, when I attempt to send a mail to our mail product server, that have DNS domain as mail.domain.com.br, I reach this server...

    I do not know why this can happen???

    Someone can help me with this??

  2. #2
    gilbertonunes36 is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    33
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by gilbertonunes36 View Post
    Hi everybody...

    I'm installing Zimbra Server Community Edition here in company...

    I deploy a new VMWare VM and install CentOS 6 with Zimbra 7.1.3...

    I've syncronized Zimbra with AD Server 2008 R2 here withou tears....

    When I install Zimbra, I have create the DNS domain like zimbra.domain.com.br...

    However, when I attempt to send a mail to our mail product server, that have DNS domain as mail.domain.com.br, I reach this server...

    I do not know why this can happen???

    Someone can help me with this??
    Somebody???

  3. #3
    Yves Pires is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    52
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by gilbertonunes36 View Post
    Somebody???
    cara, posta a dúvida em pt-br mesmo... não consegui entender teu inglês, ae tento te ajudar.

    valeu

  4. #4
    gilbertonunes36 is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    33
    Rep Power
    4

    Default

    Opa..... Já resolvi... Valeu amigão... obrigado

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Postfix issue
    By massram in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 12-29-2011, 04:54 AM
  2. can't send/recieve emails from certain domains
    By kristofersen in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2011, 09:52 AM
  3. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-19-2010, 11:58 PM
  5. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •