Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Account stuck "moving" between servers

  1. #11
    Nicholas.Comeau is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Rep Power
    3

    Default

    Interesting- A stuck process in the background, perhaps?

    I can no long confirm nor deny that our server was or was not restarted between the original problem and the symptoms vanishing, but I seem to recall checking the uptime and seeing that it was not. Zimbra, however, may have been stopped and restarted for some other reason at some point.

    Glad you got it resolved.

  2. #12
    n.sossonko is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Miami
    Posts
    43
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Nicholas.Comeau View Post
    Interesting- A stuck process in the background, perhaps?

    I can no long confirm nor deny that our server was or was not restarted between the original problem and the symptoms vanishing, but I seem to recall checking the uptime and seeing that it was not. Zimbra, however, may have been stopped and restarted for some other reason at some point.

    Glad you got it resolved.
    FYI I had this problem too and just stopping and restarting the mailbox worked.

    (as zimbra)

    zmmailboxdctl stop
    zmmailboxdctl start

  3. #13
    fowler is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Fresno
    Posts
    31
    Rep Power
    6

    Default

    We ran into this and this seemed to do the trick (tested against 7.2.5):

    Identify the problem account:

    Code:
    [zimbra@source ]$ zmmboxmovequery  
    Account: xyz@myhost.edu
    Type: move-out
    To: target.host.edu (stranded)
    Started: Sun, 2014/01/26 05:24:11.997 PST

    Attempts to restart fail:

    Code:
    [zimbra@source ]$ zmmboxmove -a xyz@myhost.edu --from source.myhost.edu --to target.host.edu
    Error occurred: Account xyz@myhost.edu is already being moved to server target.host.edu; move started at Sun, 2014/01/26 05:24:11.997 PST
    Clean up problem account:

    Code:
    [zimbra@source ]$ zmsoap -z  UnregisterMailboxMoveOutRequest/account @name="xyz@myhost.edu" @dest="target.host.edu"
    <UnregisterMailboxMoveOutResponse xmlns="urn:zimbraAdmin"/>
    [zimbra@source ]$
    See also:
    Zmsoap - Zimbra :: Wiki
    Zimbra SOAP API Reference 8.0.0_GA_5424

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 43
    Last Post: 09-18-2013, 05:13 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-18-2012, 06:57 PM
  3. migration user account between two servers
    By nkhoa in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2011, 03:13 PM
  4. Account sync between remote zimbra servers
    By MobiusNZ in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 02-04-2011, 09:04 AM
  5. Installation stuck on FC4 at "starting servers..."
    By jaypat in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 08-27-2008, 03:43 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •