Results 1 to 4 of 4

Thread: Mail Notification with Blank From Address

  1. #1
    gmonroe2 is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Mail Notification with Blank From Address

    Hi,

    I'm pretty new to the world of Zimbra...

    I'm running ZCS 7.1.3 on CentOS 6

    Several users are attempting to send a notification to another email & it doesn't have a from address.

    I have tried this command to change the from address for everything in the COS:
    zmprov mc default zimbraNewMailNotificationFrom 'postmaster@mydomain.com'

    It still has no from address.

    not sure what other info would be helpful.. but I'll happily provide it if you tell me what's needed...

    What am I missing?

    thanks!

    ~gary

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    What exactly do you mean no 'from address', do you mean the senders 'name' that you see in the From column? How about setting your entry like this:

    Code:
    '"Postmaster" <postmaster@mydomain.com>'
    Does that do what you need? If that's not what you want then exactly what is the 'from address' that you're talking about?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    gmonroe2 is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Thank you for the quick reply!

    The adding the name ("Postmaster") solved it for me.

    Have a great day!

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by gmonroe2 View Post
    The adding the name ("Postmaster") solved it for me.
    I'm glad that fixed it for you.

    Quote Originally Posted by gmonroe2 View Post
    Have a great day!
    You too.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Sending mail to external addresses
    By dmg in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2007, 01:16 PM
  3. Tomcat broken after upgrade to 4
    By dotslashroot in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 01-31-2007, 06:05 PM
  4. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •