Results 1 to 2 of 2

Thread: mail server not working

  1. #1
    mgher is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Monterrey, Mexico
    Posts
    5
    Rep Power
    3

    Default mail server not working

    Hi all,

    yesterday morning our zimbra mail service was not working, we have teh 6.0.6 ga 2324 running over ubuntu 8.04.4 LTS. the os was ok, only the mail service was not working, we just reboot the system to fix it. how can i check what was the issue? is there any system log file or where can i go and check?

    BR
    Mario

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    You can check in the log files for any errors.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 11-21-2011, 01:21 AM
  2. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  3. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  4. Send mail to test server, not working
    By eXtremeSG in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 02-16-2006, 08:40 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •