Results 1 to 6 of 6

Thread: missing e-mail query

  1. #1
    padraig's Avatar
    padraig is offline Elite Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ireland
    Posts
    388
    Rep Power
    9

    Question missing e-mail query

    one or our users has noticed e-mail in their INBOX before sept06 this year is missing.

    Is it possible to check the zimbra logs to see if the user deleted or moved these ?

    If they didn't has anyone noticed this as an issues in ZCS 6.10
    Thanks For any replies,
    p.

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    check /opt/zimbra/log/mailbox.log (or one of the archived ones for the past week)

  3. #3
    padraig's Avatar
    padraig is offline Elite Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ireland
    Posts
    388
    Rep Power
    9

    Default

    no deletes in the mailbox.log is it possible the e-mails were removed by the system
    Thanks For any replies,
    p.

  4. #4
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    maybe the user connected via pop3 and pop'd it without leaving it on the server or something?

  5. #5
    padraig's Avatar
    padraig is offline Elite Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ireland
    Posts
    388
    Rep Power
    9

    Default

    no we don't allow pop3, at the moment its just web access
    Thanks For any replies,
    p.

  6. #6
    soba@ukw.edu.pl is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    146
    Rep Power
    4

    Default

    Probably you have enabled option like delete old mail from inbox after a period of time (I don't remember well that name) - check your domain control and COS.
    # ZCS 7.1.3 SLES11 SP1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 04-10-2011, 09:14 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •