Results 1 to 3 of 3

Thread: apachectl failing to start

  1. #1
    blason is offline Elite Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    256
    Rep Power
    3

    Default apachectl failing to start

    Hi Folks,

    I am getting below issue while restarting zmcontrol not sure where and what the issue is.

    Starting apache...httpd: Syntax error on line 232 of /opt/zimbra/conf/httpd.conf: Cannot load /opt/zimbra/httpd/modules/libphp5.so into server: /opt/zimbra/httpd/modules/libphp5.so: cannot restore segment prot after reloc: Permission denied
    failed

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by blason View Post
    Hi Folks,

    I am getting below issue while restarting zmcontrol not sure where and what the issue is.

    Starting apache...httpd: Syntax error on line 232 of /opt/zimbra/conf/httpd.conf: Cannot load /opt/zimbra/httpd/modules/libphp5.so into server: /opt/zimbra/httpd/modules/libphp5.so: cannot restore segment prot after reloc: Permission denied
    failed
    How about trying "zmfixperms -extended" to see if that fixes it? For how long has this been happening?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    blason is offline Elite Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    256
    Rep Power
    3

    Default

    I got the issue and fixed it, it was SELinux causing problems and had to disable in selinux file. restarted after that and its working fine now

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. The installer was interrupted...
    By spiderbo in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 05-23-2013, 06:33 AM
  2. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 02:27 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11-09-2007, 01:59 PM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 09:35 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •