Results 1 to 4 of 4

Thread: I can not send or receive emails / No puedo enviar ni recibir mails

  1. #1
    davidj is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default I can not send or receive emails / No puedo enviar ni recibir mails

    I have installed version 7.1.3 from 0 and attempting to send a mail to any address, internal or external, send all my emails to Deferred or delayed.
    Look for information in the forum, google and a couple of friends, but I could not get to find the solution.

    ----------------------------

    Tengo instalada desde 0 la version 7.1.3 y al intentar enviar un mail a cualquier dirección, interna o externa, envia todos mis correos a Deferred o Diferido.
    Busque informacion en el foro, google y un par de amigos, pero no he podido llegar a encontrar la solucion.

    Adjunto el log del mail enviado.

    Nov 10 07:27:23 sentinel postfix/smtpd[4436]: connect from sentinel.midominio.com.ar[192.168.100.2]
    Nov 10 07:27:23 sentinel postfix/smtpd[4436]: D5EEA50201D6: client=sentinel.midominio.com.ar[192.168.100.2]
    Nov 10 07:27:23 sentinel postfix/cleanup[4448]: D5EEA50201D6: message-id=<84124b5a-7cfb-4613-9724-82677ad9058d@sentinel.midominio.com.ar>
    Nov 10 07:27:23 sentinel postfix/qmgr[6945]: D5EEA50201D6: from=<david.rosso@midominio.com.ar>, size=679, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 10 07:27:23 sentinel postfix/smtpd[4436]: disconnect from sentinel.midominio.com.ar[192.168.100.2]
    Nov 10 07:27:24 sentinel amavis[786]: (00786-10) (!)FWD via SMTP: <david.rosso@midominio.com.ar> -> <david.rosso@gmail.com>, 451 4.5.0 From MTA([127.0.0.1]:10026) during fwd-connect (Error reading from socket: Conexi\303\263n rehusada at (eval 73) line 162.): id=00786-10
    Nov 10 07:27:24 sentinel amavis[786]: (00786-10) Blocked MTA-BLOCKED, LOCAL [192.168.100.2] [192.168.100.2] <david.rosso@midominio.com.ar> -> <david.rosso@gmail.com>, Message-ID: <84124b5a-7cfb-4613-9724-82677ad9058d@sentinel.midominio.com.ar>, mail_id: zT1uSTVoA32C, Hits: -, size: 679, 142 ms
    Nov 10 07:27:24 sentinel postfix/smtp[4463]: D5EEA50201D6: to=<david.rosso@gmail.com>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=0.28, delays=0.09/0.01/0/0.18, dsn=4.5.0, status=deferred (host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 451 4.5.0 From MTA([127.0.0.1]:10026) during fwd-connect (Error reading from socket: Conexi\303\263n rehusada at (eval 73) line 162.): id=00786-10 (in reply to end of DATA command))

    Gracias.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Have you set-up a Split DNS (you need one behind a NAT router)? If not, take a look at some of these posts about the error you're seeing: +postfix +amavis +"Blocked MTA-BLOCKED" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    davidj is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default

    After reading the documentation, I found that there were two postfix running on the system, remove the incorrect postfix and everything started to work properly.

    Thank you.

    -----------------------

    Luego de leer la documentacion, encontre que habia dos postfix corriendo en el systema, elimine el postfix incorrecto y todo comenzó a funcionar correctamente.

    Gracias.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by davidj View Post
    After reading the documentation, I found that there were two postfix running on the system, remove the incorrect postfix and everything started to work properly.
    I'm glad you've fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra is not working, cant send and receive mails
    By Eddy67 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 09-15-2011, 12:31 PM
  2. Only Admin can receive and send mails
    By yasanthau in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2011, 04:23 AM
  3. Outlook. Receive but cannot Send emails
    By mickbg in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 5
    Last Post: 05-16-2011, 09:57 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 12-19-2006, 05:33 AM
  5. Can't send or receive mails from Zimbra
    By ppurama in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2005, 10:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •