Results 1 to 3 of 3

Thread: How to kow mode used for zmtlsctl

  1. #1
    idom is offline New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Réunion island (France)
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default How to kow mode used for zmtlsctl

    Hi,

    Before using the command "zmtlsctl" to setup the tls. I'd like to know witch mode my server use mixed|both|http|https|redirect ?

    How I can get the information ?

    Thank you,

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by idom View Post
    Before using the command "zmtlsctl" to setup the tls. I'd like to know witch mode my server use mixed|both|http|https|redirect ?
    That depends on whether you've ever used the command to change the mode, have you? If not, it will be set at the default "http".

    BTW, don't add a post to a thread that's over two years old - your post is quite likely to get ignored.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    qseb is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    France
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    try this
    Code:
    zmprov gs your.server |grep zimbraMailMode

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] zmconfigd WARNING in 7.0.0 GA
    By Labsy in forum Administrators
    Replies: 23
    Last Post: 02-10-2012, 12:09 PM
  2. zmconfigd stopped - how to proceed?
    By billinvegas in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-2011, 09:47 PM
  3. SLES10: Problem upgrading from Zimbra NE 5.0 to NE 5.0.1
    By trapanator in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 02-27-2008, 01:51 PM
  4. failed to read html content in webmail HTML mode
    By Frederick Cheung in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2008, 05:32 PM
  5. Installation Issues - SLES 10_Zimbra 5.0 Beta 3
    By rhartman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2008, 07:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •