Results 1 to 2 of 2

Thread: Chnage "from address" in message header

  1. #1
    Mudasar is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pakistan
    Posts
    81
    Rep Power
    7

    Default Chnage "from address" in message header

    Hi,

    I am managing multiple domains on a single server, server host id is s1.sahill.com. When i sand mail through this server from different domain like anotherdomian.com, in header "Received: from" shows the s1.sahill.com, this may mark the mail as spam.

    Is this possible that i can change the "Received: from" from s1.sahill.com to s1.anotherdomain.com when i send mail through anotherdomain.com account.
    Thanks
    Mudasar
    www.o2sp.com
    Open Source Solution Provider

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,497
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Mudasar View Post
    I am managing multiple domains on a single server, server host id is s1.sahill.com. When i sand mail through this server from different domain like anotherdomian.com, in header "Received: from" shows the s1.sahill.com, this may mark the mail as spam.
    If your mail gets marked as spam then you most likely have another problem such as your IP is blacklisted, your DNS does not have the correct reverse IP address etc., etc. You need to check what your exact problem is.

    Quote Originally Posted by Mudasar View Post
    Is this possible that i can change the "Received: from" from s1.sahill.com to s1.anotherdomain.com when i send mail through anotherdomain.com account.
    No, it would be totally wrong to do that - you would appear to be a spammer if you did that.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wrong message header
    By adamhatak in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 03-07-2012, 06:55 AM
  2. message cache problem
    By mikiso in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 09:48 AM
  3. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  4. Replies: 29
    Last Post: 02-18-2007, 07:45 PM
  5. Missing "from address"
    By abhi.datt in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-04-2007, 09:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •