Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Server Statistics graph with high MTA message count

  1. #11
    baecker is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Rep Power
    2

    Default

    8.0.2.GA.5569.UBUNTU12.64 still affected..

    i use "mailgraph 1.14-9 RRDtool frontend for Mail statistics" instead.

    screenshot.jpg

  2. #12
    tirgil is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Istanbul
    Posts
    15
    Rep Power
    3

    Default

    I have the same issue (8.0.2.GA.5569)
    Is there any Zimbra Team Member to say something about this issue?

  3. #13
    neo17 is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default

    I have the same problem too on zcs 8.04.

  4. #14
    simone.girlanda is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default

    same problem on 8.0.4_GA_5737.FOSS

  5. #15
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,580
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by simone.girlanda View Post
    same problem on 8.0.4_GA_5737.FOSS
    A 'me too' post doesn't really help much especially when added to a thread that's over two years old, does it? How about telling us what you've done to diagnose the problem? Where's the Bug report? Nothing will get fixed unless a bug report is filed, I'd suggest you file one with some evidence of the problem and diagnostics about why you think it's wrong - don't forget to search bugzilla first and vote on any bug you file.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #16
    simone.girlanda is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default

    Thank you Bill for your help.

    In another thread (Statistics wrong?) you wrote this:

    The 'problems' of counting mail traffic through an MTA are well known, the statistics produced by ZCS are based on an open source script called pfloggsumm. There's a section in the FAQ of the author's site about it: Pflogsumm Reports Double Traffic When Anti-Virus Scanner Used
    So I suppose that the problem have no solution, but I will search on bugzilla.

    Have a good day

    Simone

  7. #17
    chumaty is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    Hi, I also have this problem, the number in the chart is very large, although pflogsumm shows just 50-100 messages per day. Failed to someone solve this problem?

  8. #18
    jefft@iri.columbia.edu is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    59
    Rep Power
    8

    Default Open Bug

    This is an open bug that's been around for years.
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=62095
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=79632

    Clearing out your logs doesn't fix it... It just comes back.

    Quote Originally Posted by chumaty View Post
    Hi, I also have this problem, the number in the chart is very large, although pflogsumm shows just 50-100 messages per day. Failed to someone solve this problem?
    Jeffrey Turmelle
    International Research Institute for Climate and Society
    Earth Institute at Columbia University


    Release 7.2.7_GA_2942.RHEL5_64_20140314190109 RHEL5_64 NETWORK edition.

  9. #19
    chumaty is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    Bad, thanks for the answer.
    I installed mailgraph and see the actual numbers. Thanks for the answer. Looking forward to updates and bug fixes.

    Quote Originally Posted by jefft@iri.columbia.edu View Post
    This is an open bug that's been around for years.
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=62095
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=79632

    Clearing out your logs doesn't fix it... It just comes back.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 01:05 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 04-15-2008, 03:59 AM
  4. Server Statistics dont work after changing hostname
    By rnuno in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2007, 07:54 PM
  5. Server Statistics Graph Readability
    By unilogic in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2005, 09:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •