Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Resources are not visible for anyone

  1. #1
    dleland is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default Resources are not visible for anyone

    Hi all,

    We are a new installation of Zimbra running

    Release 7.1.1_GA_3196.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK edition.

    We've migrated all our users over from Lotus Notes. We are now in process of creating conference rooms (resources) for the users.

    I've created the conference rooms but they are not visible to any user on the system. I can book the room if I include the email as an invitee to the meeting but there isn't any rooms visible for users to pick from when trying to book a meeting.

    I've looked through the forums, read some blogs and combed the WHOLE Internet looking for a reason why this is happening. I'm not finding anything.

    Before opening a case with Zimbra support, I was hoping to pick the brains of the smart people on why this is happening.

    If there is any additional information I can provide, I'm more than happy to provide it. Just ask away!

    Thanks in advance
    Dennis

  2. #2
    dleland is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default Follow-up

    Update

    I waited a day and the resource now shows up. I'd like to add the additional resources and have them show today. Any idea what runs in during the night to make the resource visible? I'd like to kick it off manually so I can get my other 30 conference rooms to show.

    Thanks
    Dennis

  3. #3
    vajtsz is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Default

    Did you find any solution to this problem ?

    I have got an Open Source Zimbra 7.1.3 and errors are the same.
    I create a new resource in web admin, then I can't find it in zimbra's ajax interface....

  4. #4
    jasonm is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    15
    Rep Power
    4

    Default

    Count yourself lucky... I have run into the problem of none of my resources show up. Even after waiting days, nothing ever becomes available. It is not that big of a need, so I have put it off for now to focus on other things, but it would be great if they did work.

  5. #5
    adityar12 is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default same problem

    I have the same issue. Would be great if anyone could help

  6. #6
    vajtsz is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Cool

    Could somebody solve this problem somehow ???

  7. #7
    liverpoolfcfan's Avatar
    liverpoolfcfan is offline Outstanding Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dublin, IRELAND
    Posts
    710
    Rep Power
    6

    Default

    How are you looking for the resource ?

    For Locations - I go into the Create Appointment window - click on the word Location - then click Search without entering anything for Conference room. The full list is displayed.

    For Projectors, etc. Click "Show Resources" out at the end of the locations window. Then repeat the above. Click the word Resources - then click Search without entering anything.

    I hope this helps.

  8. #8
    billybomb is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    Hi, we have the same problem since switching to 7.2.1. Did you find a solution?

    Thanks

  9. #9
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

    Default

    [QUOTE=billybomb;248879]Hi, we have the same problem since switching to 7.2.1. Did you find a solution?[/QUOTE}In the immediate post above yours there's a question and a couplke of suggestions, have you tried them and if you did what was the result?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  10. #10
    billybomb is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Default

    Yes I look :

    For Locations - I go into the Create Appointment window - click on the word Location - then click Search without entering anything for Conference room. => empty list, No results found (in french: Aucun résultat n'a été trouvé)

    For Resources, etc. Click "Show Resources" out at the end of the locations window. Then repeat the above. Click the word Resources - then click Search without entering anything. => empty list

    I do not see my old Locations/Resources but also created new.
    I tried to create an user account Active Directory for Locations/Resources.

    Resources not visible...

    Thanks
    Last edited by billybomb; 10-04-2012 at 02:33 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with finding resources
    By rlaneice in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2012, 12:27 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-16-2011, 07:44 PM
  3. Split Domain Resources
    By looselip in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-2007, 02:04 PM
  4. Resources Management
    By ahidalgo in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2007, 04:53 PM
  5. Feat. Req. Don't show taken resources
    By bvdbrand in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2006, 12:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •